Skip to content
o-nama-hero-img-min

O Akademiji N&A

Auto škola Akademija N&A je osnovana je 11. 10. 2021. godine. Sam pristup celokupnom procesu osposobljavanja je nešto što nas razlikuje od drugih auto škola, zbog toga smo i zadobili veliko poverenje naših kandidata, i tople preporuke. Preko 80% kandidata je upisano na preporuku.

Poverenje

Naša auto škola je za veoma kratak vremenski period zadobila veliko poverenje kandidata, te je to naš najveći uspeh koji smo stekli profesionalnim zalaganjem i trudom.

Trudimo se da obezbedimo maksimalno dobre uslove za  napredak kandidata.

Zadovoljan i naučen đak je najbolja reklama koju možemo imati.  Jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh.

Naši instruktori i predavači poseduju odgovarajuće licence i kontinuirano se usavršavaju.

Veliki broj kandidata koji dolaze po preporuci u našu auto školu kao i dobra prolaznost na ispitima daju nam motivaciju da i dalje usavršavamo naš rad da budemo bolji za sledeće generacije.

o-nama-poverenje-img-min

Zašto baš
Akademija N&A

Mi se trudimo da svaki kandidat položi vozački ispit iz prvog puta. Ukoliko sa pažnjom prati obuku i prebrodi tremu na ispitu. Instruktori će svakog polaznika posavetovati kako da se izbori sa tremom pre vozačkog ispita i na koje segmente vožnje treba posebno da obrati pažnju.

Statistika govori da je naša škola u vrhu najuspešnijih auto škola u Nišavskom okrugu. Pored uspešno položenog vozačkog ispita, nama je od važnosti da svaki polaznik bude dobar vozač koji nikada neće ugroziti ni sebe ni druge učesnike u saobraćaju.  Iz tog razloga spremni smo da na svako pitanje polaznika odgovorimo detaljno i razumljivo.

Anketa Auto škole Akademija N&A

Cilj auto škole jeste zadovoljan kandidat. Stoga su nam vaša mišljenja, pohvale i sugestije značajne radi pospešivanja poslovanja škole. Pozivamo Vas da izdvojite par minuta i popunite anketu, koja je anonimna i potrebno je oceniti samo realno vaše mišljenje.

Želiš li i ti da nam pružiš priliku?

Naša škola će Vam pružiti sve mogućnosti i komfor da vozite i učite vožnju u bezbednim i kvalitetnim automobilima, uz konstantnu pažnju i savete naših instruktora.

Imate mogućnost izbora instruktora, vozila i termina obuke.

Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar i bezbedan vozač!

Na prvom razgovoru u auto školi, prilikom upisa, polaznik će biti detaljno informisan o svim dokumentima koje treba da pribavi, postupku vozačke obuke i polaganju vozačkog ispita. 

o-nama-pridruzi-se-img-min

© Auto škola N&A Akademija 2022  |  Sva prava zadržana.